Wie we zijn

Een no-nonsense partner die denkt in oplossingen.

Wie wij zijn 2021-01-19T11:06:57+00:00

Samen ondernemen

Het recht is een mensenzaak. Dat daar ook regelmatig de nodige emoties bij komen kijken, is wat voor ons het vak nu juist zo mooi maakt. Voor ons betekent ons dagelijks werk dan ook: cliënten bijstaan en ondersteunen, zowel privé als zakelijk.

COOPER-Advocaten is opgericht door een nieuwe generatie advocaten die de advocatuur op moderne wijze bedrijft, op een manier die past bij het huidige tijdsbeeld. COOPER-advocaten maakt voor haar dienstverlening dan ook gebruik van alle moderne communicatiemiddelen en diverse gespecialiseerde (zelfstandige) advocaten. Snel schakelen en kostenbewust handelen zijn door deze werkwijze mogelijk. En dat zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. 

Ontmoet ons team

Angelique Heijman
Angelique HeijmanAdvocaat
Angelique is de betrokken advocate die altijd zoekt naar de beste oplossingen; op gebied van kosten, efficiëntie én service. In de ingewikkelde context van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, huurrecht en contractenrecht zorgt zij voor een begrijpelijke vertaalslag en heldere communicatie naar haar cliënten.

Lid van de VAAN (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland) en de VAAA (Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam).

Angelique heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
arbeidsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tenminste 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Tel: +31 (0)6-41507387

Henk Kelderhuis
Henk KelderhuisAdvocaat
Henk weet de belangen van zowel zijn cliënt als de tegenpartij goed op waarde te schatten, ook ten opzichte van elkaar. Zodoende behaalt hij optimale resultaten door te schikken waar het kan en te procederen waar het moet. Hij is praktisch, analytisch, recht door zee en goed in het onderhouden van langdurige relaties met klanten. Henk is gespecialiseerd in arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht, contracten- en verbintenissenrecht. Kortom: alles wat een onderneming in het MKB nodig heeft. Zijn klantenkring bestaat dan ook vooral uit MKB ondernemingen, maar hij staat ook particulieren bij.

Lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), toezichthouder bij een stichting voor openbaar voortgezet onderwijs.

Henk heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:
arbeidsrecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tenminste 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Tel: +31(0)6-40702801

Niet één werkwijze

Vaak gaat iemand pas op zoek naar een advocaat wanneer een situatie geëscaleerd is. In sommige gevallen is dat ook de enige mogelijkheid. In juridisch opzicht is dit een fantastische uitdaging voor ons en we vinden het dan ook een prachtig onderdeel van ons vakgebied: snel schakelen, een oplossing aandragen en zorgen dat iemand weer verder kan met zijn leven. Tegelijk gaan we natuurlijk ook graag langdurige relaties aan met cliënten, om zo alle mogelijke problemen in de toekomst te voorkomen in plaats van achteraf te herstellen.

Kantoor

Kies voor een gelijkwaardige partner die uw vragen beantwoordt met oplossingen

Neem contact op