Hoe wij werken

Wij zijn oplossingsgericht, duidelijk, snel en bovendien betaalbaar. Overleg met u als cliënt is essentieel.

Diensten 2021-01-19T10:52:33+00:00

Onze diensten

Wij hebben er heel bewust voor gekozen ons te specialiseren in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, incasso’s & sportrecht. Wij staan zowel particulieren als ondernemingen bij waar nodig. Bij voorkeur gaan we met onze cliënt een langdurige gelijkwaardige relatie aan, en zijn we een partner in het ondernemen.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

We ondersteunen u bij juridische zaken die met werkgever- en werknemerschap te maken hebben; zoals bij ontslag en het bepalen en nakomen van arbeidsvoorwaarden.

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

We ondersteunen bij het oprichten van een BV, bij het opstellen van (management) contracten en staan u bij tijdens alle mogelijke ondernemingsrechtelijke situaties..

Huurrecht

Huurrecht

We staan u bij als u een huurgeschil heeft. Of u nu huurder of verhuurder bent. Ook overeenkomsten stellen wij uiteraard op.

Contractenrecht

Contractenrecht

We stellen uw contract op en zorgen ervoor dat afspraken kraakhelder op papier komen te staan. Uiteraard conform de wettelijke vereisten.

Incasso

Incasso

We zijn een betrouwbare partner in het behartigen van uw belangen en het afhandelen van uw incasso’s.

Sportrecht

Sportrecht

Wij staan sportbonden, sporters, trainers, verenigingen en bestuurders onder meer bij in kwesties met betrekking tot aansprakelijkheid,  transfer- en contractonderhandelingen, sponsorcontracten, arbitrage en tuchtzaken.

Sociale zekerheid

Sociale zekerheid

 Wij staan werkgevers en (ex-)werknemers bij in kwesties rondom onder andere werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en ziektewetuitkeringen. Wij helpen bijvoorbeeld bij het indienen van beroep of bezwaar.

Ambtenaren en onderwijsrecht

Ambtenaren- & onderwijsrecht

Wij adviseren ambtenaren bij allerlei kwesties, zoals vragen over bijvoorbeeld salaris of een ontslagbesluit. Daarnaast kunnen onderwijsinstellingen en onderwijspersoneel bij ons terecht met juridische vraagstukken die onder het onderwijsrecht vallen.

Kies voor een gelijkwaardige partner die uw vragen beantwoordt met oplossingen

Neem contact op