Hoe wij werken

Wij zijn oplossingsgericht, duidelijk, snel en bovendien betaalbaar. Overleg met u als cliënt is essentieel.

Diensten 2021-02-12T10:26:31+00:00

Onze diensten

Wij hebben er heel bewust voor gekozen ons te specialiseren in arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, aansprakelijkheidsrecht, contractenrecht, incasso’s & sportrecht. Wij staan zowel particulieren als ondernemingen bij waar nodig. Bij voorkeur gaan we met onze cliënt een langdurige gelijkwaardige relatie aan, en zijn we een partner in het ondernemen.

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht

We ondersteunen u bij alle juridische zaken die met werkgever- en werknemerschap te maken hebben; zoals bij ontslag en het bepalen en nakomen van arbeidsvoorwaarden.

Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Bij de oprichting van een onderneming komt veel kijken op juridisch vlak. Van het opstellen van een aandeelhoudersovereenkomst tot het aannemen van personeel. Daarnaast is het ontslag van een bestuurder net wat ingewikkelder en soms is sprake van bestuurdersaansprakelijkheid. Voor advies of bij een conflict in dit verband kunnen wij u ondersteunen.

Contractenrecht

Contractenrecht

We stellen uw contract op en zorgen ervoor dat afspraken kraakhelder op papier komen te staan. Uiteraard conform de wettelijke vereisten.

Verbintenissenrecht

Verbintenisrecht overlapt meerdere rechtsgebieden. Zo is een arbeidsovereenkomst een voorbeeld van een verbintenis, maar ook het aannemen van werk of het aangaan van een geldlening. Wij zoeken uit wat uw rechtspositie is en adviseren u daarover.

Incasso

Incasso

Het is vervelend wanneer uw factuur niet wordt betaald. Wij staan u graag terzijde wanneer het incasseren van uw facturen of andere vorderingen problemen opleveren.

Huurrecht

Wanneer u een probleem heeft met uw verhuurder of huurder kunnen wij u adviseren. Wij stellen ook graag een huurovereenkomst voor u op.

Sociale zekerheid

Sociale zekerheid

Wij staan (ex-)werkgevers en (ex-)werknemers bij in kwesties rondom onder andere werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid en ziektewetuitkeringen. Wij helpen bijvoorbeeld bij het indienen van beroep of bezwaar.

Aansprakelijkheidsrecht

Aansprakelijkheidsrecht gaat over schade, wie daarvoor aansprakelijk is en hoe de schade kan worden verhaald. Wij adviseren en procederen veelvuldig op dit gebied.

Ambtenaren en onderwijsrecht

Ambtenaren- & onderwijsrecht

Wij adviseren ambtenaren bij allerlei kwesties, zoals vragen over bijvoorbeeld salaris of een ontslagbesluit. Daarnaast kunnen onderwijsinstellingen en onderwijspersoneel bij ons terecht met juridische vraagstukken die onder het onderwijsrecht vallen.

Kies voor een gelijkwaardige partner die uw vragen beantwoordt met oplossingen

Neem contact op